Franturi de web

5 domenii .info gratuite + plus o luna gratis de publicitate

Ce-ar fi sa incepem luna iulie cu dreptul;sa iesim cu gandul din vremea asta mohorata si sa visam la soare si la plaja.M-am gandit sa fac un mic concurs aici pe site.Regulile am zis sa fie cat mai simple cu putinta, iar castigatorii sa primeasca:

 • Premiul I:un domeniu .info la alegere, gratuit, plus o luna gratis de publicitate(banner max.250×250, link)
 • Premiul II:un domeniu .info la alegere, gratuit, plus o luna linkul catre site-ul tau
 • Premiul III:un domeniu .info
 • Mentiunea I:un domeniu .info
 • Mentiunea II:un domeniu .info

Iar acum…ce trebuie sa faci ca sa castigi un domeniu!Trebuie sa pui un comentariu pe undeva pe website, sa dai share la vreun post(sau mai multe daca vrei) pe Facebook, Tiwtter etc. si sa-ti spui parerea despre website(si parerile rele sunt binevenite).Mai pe scurt, sa fi un utilizator activ pe site.

Concursul se va desfasura in perioada 1-15 iulie.Toti sunt invitati sa participe…cu exceptia mea!

Concursul s-a finalizat…imi pare rau!Castigatorii sunt sapioit, nextblogs.Nu au fost acei 5 concurenti dupa cum m-am asteptat, dar nu-i nimic.Pe viitor se vor mai desfasura concursuri cu domenii, mai consistente asa ca nu uita sa mai dai cate-un look.Cine stie?Poate tu vei castiga de data asta.

4 Comments

 1. Pacat ca nu stiam de concurs ca ma bagam si eu, probabil a fost interesant, astept urmatoarea “editie” :))

 2. Chiar, cand o sa fie urmatoarea editie?
  Acum ca stiu cum (wtf) se transfera un domeniu la GoDaddy… Desi as prefera sa fie (luat de) la NameCheap… Pretul e cam acelas…

  Astept(am) editia urmatoare… Poate ar trebui sa faci putina reclama editiei urmatoare.. si mentiunile sa aiba reclama gratuit pe site. Cate un 125×125 in sidebar ar fi deajuns pentru o luna… nu-i mare tragedie. Primul log sa primeasca, deasemenea, un 125×125 si sa mai ramana un 125×125 cu Your Ad Here…

Write A Comment