Inspiratie

Cum rămîi în pas cu tehnologia atunci când ai un hobby, dar nu ai suficienți bani

Tehnologie bani si hobby

Atunci când ai o pasiune faci tot posibilul să perseverezi în acea direcție. În domeniul calculatoarelor și a tehnologiei, în general, pasiunea crește odată cu dobândirea cât mai multor cunoștințe.

Pentru a asimila aceste cunoștințe avem nevoie atât de timp, dar și de bani. Dacă timp ne putem face cu ușurință, în ceea ce privește bugetul – aici poate interveni o problemă.

Nu fiecare dintre noi ne-am născut bogați, însă asta nu înseamnă că ni se interzice dreptul de a avea o pasiune pe care să o urmăm cu perseverență.

Și deoarece am demonstrat și, de asemenea, este dovedit că orice pasiune necesită la un moment dat și resurse financiare, pentru o persoană la început de drum, cardul de cumpărături pare a fi o soluție ideală atunci când se dorește finanțarea hobby-ului.

Marii retaileri de electronice, cum ar fi eMAG, Altex sau Flanco au introdus această opțiune de plată tocmai pentru că tot mai multe persoane să își poată vedea visul realizat.

Prin intermediul unui card de credit îți poți achiziționa un calculator nou, un server, o rețea sau mai multe componente de care ai nevoie, dar pe care nu îți permiți momentan sa le plătești integral.

De asemenea, tot prin intermediul unui astfel de card ai posibilitatea să îți plătești intrarea la evenimente din domeniul tehnologiei, cum ar fi Cluj IT Days 2016, care anul acesta va avea loc pe 18 noiembrie.

La astfel de evenimente intri în contact cu foarte multă lume și ce e cel mai important, aici poți găsi persoane pe care să le cooptezi în echipa ta, astfel devenind în timp poate chiar și parteneri de afaceri.

Deși cerințele sunt sumare când vine vorba de aprobarea unui card de cumpărături datorită faptului că acesta se acordă uneori numai cu buletinul, știm cu toții ca nu întotdeauna e bine sa ne avântăm mai mult decât ne permitem.

În principiu, cardul de cumpărături e util atunci când suntem deja angajați și putem suporta un ciclu de rate lunar. Fiindcă până la urma asta este un astfel de card: un credit de nevoi personale redenumit.

Acest card sau credit, cum doriți să îi spuneți, se poate comanda deja online de la majoritatea băncilor și a instituțiilor nebancare.

Instituțiile financiare nebancare pun însă de cele mai multe ori la dispoziția clienților o platformă tehnologică prin care cardul îți vine direct acasă.

Dacă ai un salariu, evident că ți se va cere o adeverință de venit. Dacă nu ești angajat clasic, atunci nu vei avea nevoie de adeverință de venit, dar totuși va fi nevoie de o dovada care sa ateste că ai efectiv de unde plăti ratele lunare.

După ce ai intrat în posesia cardului de credit, poți efectua cumpărături online din magazine de renume, cum ar fi eMAG.

Așa cum spuneam, de la clasicele componente și până la sisteme întregi bazate pe ultimele prototipuri tehnologice, cam totul se poate comanda prin plata în rate atunci când ai un card de cumpărături.

Avantajul acestor rate fără dobândă relevă din faptul că aprobarea nu este condiționată de prezența garanțiilor.

Înainte de a-ți pune planul în acțiune, studiază atât ofertele băncilor, cât și ofertele instituțiilor financiare nebancare.

Vezi unde se oferă cele mai bune condiții, cea mai bună perioadă de rambursare, fiindcă la prima vedere retailerul eMAG, de exemplu, pare să accepte o gamă largă de carduri, cum sunt cele de la Cetelem, ING, BRD sau Garanti Bank.

Practic, fie că vorbim de un card de credit online, fie de un credit de nevoi personale de valoare mică, lucrurile sunt asemănătoare. În oricare dintre cazuri, utilizarea banilor trebuie însă să se realizeze cu un scop bine definit.

Mai multe despre aceste carduri de credit și cum funcționează ele puteți citi și aici.

Write A Comment