Franturi de web

Fa bani online vanzandu-ti propria munca

Multi oameni creeaza site-uri in timpul liber dar nu stiu cum sa faca profit din asta!Si eu m-am intrebat acelasi lucru, dar raspunsul a venit intr-un mod elementar:cauta si vei gasi!Dupa ce am cautat cele mai bune websiteuri unde iti poti vinde munca am gasit o compania numita envanto, care are mai multe site-uri ce apartin de companie printre care vreo 7 siteuri unde iti poti vinde munca.
Primul website se numeste FlashDen, iar dupa cum numele sugereaza poti vinde aplicatii Flash profesionale.Nu multi au flash, dar pentru cei ce au si se pricep sa il utilizeze este o oportunitate foarte buna.

Al doilea website se numeste AudioJungle unde poti vinde muzica profesionala.Totusi eu am studiat fiecare piata in parte, iar AudioJungle sufera cel mai mult la capitolul acesta.Obiectele nu se vand prea bine, asa ca daca ai incarcat un item acolo sa nu te astepti sa castigi o avere.

Urmatorul website se numeste ThemeForest si este preferatul meu.Poti vinde acolo website-uri profesionale de tip HTML sau CSS, WordPress si Magento, website-uri create in format .psd(Photoshop) la un pret rezonabil si poti castiga o suma bunicica!Unii au castigat peste 300.000$ si inca mai castiga!Daca esti un webmaster si un designer bun sa te astepti la un venit considerabil fiindca aici chiar poti sa castigi o avere.

Urmatorul website, VideoHive, este un website un poti vinde videoclipuri profesionale de genul prezentarilor, filmuletelor etc.Sunt mai grele de facut  lucrurile acestea, dar se vand bine daca sunt construite detaliat si bine gandit.

Al cincelea website se numeste graphicriver, iar acolo poti vinde imagini profesionale(de la wallpapers, pana la o carte de vizita).Totusi, din pacate, are din nou putini cumparatori asa ca munca ta trebuie sa fie foarte atractiva si bine facuta pentru a avea un numar de vanzari acceptabil.Studiaza un pic piata si daca ai gasit designul ce atrage publicul merita sa iti vinzi munca acolo.

Al saselea website se numeste 3Docean si dupa cum numele sugereaza aici poti vinde orice aplicatie video 3D, imagine 3D, modele sau texturi 3D etc.Totusi acesta este siteul cu cea mai proasta reputatie legata de vanzari.Cele mai bune obiecte au maxim 5 vanzari.Eu personal va sugerez sa nu va pierdeti timpul aici fiindca nu veti castiga nici de un suc.

Urmatorul website se numeste Code Canyon si este unul din websiteurile mele preferate.Are multi cumparatori asa ca merita sa vinzi un obiect aici fiindca daca e atractiv pentru public vei avea multe vanzari si vei obtine o suma frumusica.Aici poti vinde de exemplu meniuri profesionale, butoane, dropdowns, mega-dropdowns, forme de contact, scripturiJS sau PHP.

Ultimul website se numeste tutorials si dupa cum sugereaza si numele aici poti vinde tutoriale profesionale din domenii variate.Merita sa vinzi un tutorial bun fiindca vei avea vanzari si vei obtine un profit.

Note aditionale:

  • creeaza un continut de calitate oriunde ai vrea sa iti uploadezi continutul
  • daca un obiect ce l-ai creat nu este acceptat nu te panica;inseamna ca nu este suficient de profesional
  • fii rabdator;noii programatori se grabesc si nu sunt atenti la detalii!Fii calm si fa un lucru cum trebuie caci vei fi in avantaj
  • daca uploadezi un website de tip HTML/CSS pe ThemeForest neaparat sa il ai si in format .psd altfel nu va fi acceptat

Write A Comment