Review de blogger: gabrielursan.ro

Plimbandu-ma pe net, ajung din cand in cand si in locuri neasteptate, care ma impresioneaza, pozitiv vorbind, prin continutul acestora.

Pot sa spun ca acest lucru s-a intamplat azi, in timp ce navigam pe blogul lui Gabriel, gabrielursan.ro.Nu prea imi sta in fire sa fac o recenzie la vreun alt blog, dar toate au un inceput.

Fiind un tip pasionat de web design, voi incepe mai intai cu…desigur, designul site-ului.E simplu, elegant, fara acele inzorzoneli inutile care, cred eu,  reusesc cu desavarsire sa obtureze continutul.E o tema ce se remarca prin tipografie, o tema ce pune continutul pe primul loc.Sumarizand totul, imi place designul.

Cat despre articole, eu prefer mai mult articolele din categoria Internet, respectiv Tehnologie.Sunt si alte articole care se remarca prin mesajul direct adresat unei anumite “audiente”, gen “Dragi romani din strainatate care ati venit in vizita”, articole care, dupa ce le-am citit, mi-am dat seama ca sunt precum o refulare a intregii societati romanesti care inca mai tine cont de respect si de radacini.

Poate cel mai mult imi place la acest blog stilul de scriere…articolele sunt la persoana intai, dar in acelasi timp pot eu, ca simplu vizitator, sa ma transpun in ele si chiar sa simt ce simte autorul.Cat despre articolele informative, pot sa spun ca pastreaza numai si numai esentialul.Poate aici as avea si eu de invatat, adesea realizand ca ma pierd intr-o mare de cuvinte si detalii, poate insignifiante, pierzand in proces esenta.

1 thought on “Review de blogger: gabrielursan.ro”

Leave a Reply