Franturi de web

S-a dat startul Black Friday în marile magazine. Ce soluţii de finanţare există?

Marile magazine online au continuat tradiţia de anii trecuţi şi au dat mai devreme startul la evenimentul dedicat reducerilor ce poartă numele de Black Friday.

Emag a anunţat deja data: 18 noiembrie 2016. Alte magazine, precum Altex, MarketOnline, Flanco sau Cel te întâmpina însă de pe acum cu reduceri atrăgătoare.

Fiecare magazin online pune la dispoziţia propriilor clienţi şi anumite soluţii de finanţare pentru ca fiecare să îşi permită să achiziţioneze ce îşi doreşte.

La Altex, de pildă, poţi comanda orice produs prin intermediul creditului online oferit in parteneriat cu TBI Credit, de la telefoane şi tablete şi până la camere foto şi laptopuri cu procesoare şi specificaţii puternice.

Prin Credex, adică împrumutul oferit de Altex poţi comanda acum ce îţi doreşti şi vei începe să plăteşti produsele în rate abia începând cu anul viitor.

Trebuie să ştii că nu ţi se vor percepe garanţii şi nici comisioane de administrare, insă va trebui să ai minim 18 ani şi maxim 75 ani că să poţi intra în posesia unui credit rapid de la acest magazin.

Şi la Evomag au început reducerile de Black Friday şi în centrul atenţiei sunt SSD-urile, imprimantele laser, dar şi procesoarele şi componentele de tipul plăcilor de baza. Iar aici am enumerat doar câteva dintre categoriile de produse de care sunt interesaţi în special IT-iştii, însă pe Evomag se găsesc mult mai multe categorii din care se poate alege după preferinţe.

Evomag oferă posibilitatea plăţilor prin diverse tipuri de credite destinate cumpărăturilor, iar aici intră şi cardurile celor de la BRD Finance sau Euroline.

O alternativă de finanţare complet online, bazată pe lipsa adeverinţei de salariu este cea propusă de instituţia nebancară Credius. Practic, poţi comanda un gadget portabil, o unitate optică sau un laptop cu plata în rate fără ca măcar să te deplasezi.

Produsul comandat soseşte împreună cu contractul de credit pe care trebuie cel mai probabil să îl înmânezi gata semnat curierului. Ratele diferă dacă nu prezinţi adeverinţă de salariu, însă valoarea maximă finanţată este aceeaşi: 15000 lei!

De la MarketOnline ţi se propune, printre altele, soluţia de finanţare denumită CardAvantaj, care se poate obţine la fel, fără multe documente şi mai ales, fără adeverinţă de venit.

Printr-un astfel de card de credit îţi poţi comanda, de exemplu, o placă video Gigabyte GeForce GTX în 3 rate fără dobândă. Practic, placă e undeva la 1289 lei în acest moment, deci va trebui să achiţi aproximativ 430 lei pentru fiecare rată.
Cel mai mare număr de rate in acest caz îl oferă Raiffeisen: 12, complet fără dobândă.

Acum nu îţi rămâne decât să alegi soluţia de finanţare potrivită şi să îţi alcătuieşti o lista de cumpărături bazată nu pe instinctul de moment, ci pe nevoile tale reale.

Sunt multe produse din categoria IT cu reduceri, precum monitoare sau tablete, însă ratele fără dobândă sau creditele fără adeverinţă de salariu implică pană la urmă un efort financiar ce trebuie susţinut din propriul buget.

Write A Comment