Schimb de linkuri

Doresc să fac schimb de linkuri cu site-uri din categoria calculatoare/internet, software, hardware sau programare. Linkul dumneavoastră va apărea în secțiunea Parteneri din sidebar.

Doresc să mă adresez acum bloggerilor care doresc să facem schimb de articole. Este o practică bună în care putem face recenzia site-urilor noastre sau scrie pe topicul specificat.

Mă puteți contacta fie pe email sau fie utilizând forma de comentarii de mai jos.

 

11 Comments

 1. Ohana, din pacate nu!Comentariile nu sunt citite de catre robotii de cautare, ele fiind doar date aditionale create doar pentru a simplifica un anumit proces!Chiar daca ar indexa si comentariile ar fi luate ca…date aditionale, nu ca linkuri asa ca nu ar avea nici un efect.

  Daca ai un website si vrei sa facem schimb de linkuri sa ma contactezi!

 2. @ Stefanescu – din pacate trebuie sa te contrazic. Nu din rautate. Sunt site-uri care au setat nofollow pe orice link extern, dar sunt si altele care nu sunt setate asa. Am facut PR 1 in doua luni cu Oradea.us doar comentand pe alte bloguri cu PR mare ( ex. zoso.ro, oradeanul.com etc.) . Fara alte link-uri. Concluzia : conform forums.digitalpoint.com ( cel mai mare forum de webmasteri din lume ) se poate comenta pentru backlinks valide. E greu sa te urci pe un anumit cuvant folosind comentarii deoarece, spre exemplu daca eu ma semnez in comentarii ca ANUNTURI ORADEA , atunci voi fi marcat ca SPAM. Trebuie comentat pe site-uri cu PR mare , comentariul sa fie la subiect si sa faci astaa foarte des. Pentru a vedea ce considera Google backlink-uri valide, poti folosi backlinkwatch.com , unde iti arata si statusul link-ului si OBL-ul de pe pagina respectiva.

  Imi cer scuze ca a trebuit sa te contrazic Marian ! O zi minunata.

  • Aaa…liviu acum am inteles!Eu credeam ca ohana vorbeste de comentariile HTML (cele din codul sursa).Desigur, cand vorbim de comentarii ce le punem de exemplu pe un blog merge daca proprietarul site-ului a setat DoFolow(care sa iau in rezultatele de cautare)!Mersi ca m-ai luminat!

   Sa nu iti ceri scuze daca mai comentezi pe site asa ceva!Apreciez foarte mult comentariile de acest gen, fiindca ne ajuta per total!

   Dar ca sa nu fiu off-topic, daca ai un website si vrei sa facem schimb de linkuri nu uita sa ma contactezi((-:.

 3. Salut Marian . Sunt administratorul blogului “Programe Gratuite PC” şi conform cererii tale de Link Exchange, ţin să precizez că el a fost acceptat, iar site-ul tău a fost adăugat în lista mea de bloguri. Aştept acelasi lucru şi de la tine .

  Succes !

  P.S. Sincer, am fost uimit să aflu că ai doar 16 ani. Bravo !

Write A Comment